T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / OSMANGAZİ - Sönmez İmam Hatip Ortaokulu

Sönmez İmam Hatip Ortaokulu

Telefon
...
Belgegeçer
.
WEB
https://sonmez.meb.k12.tr
Adres
YEŞİLOVA MAH. 4.ÇAĞLAR SK. NO 2 OSMANGAZİ / BURSA
Vizyon
Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; kendini sürekli yenileyen,okuyan,inceleyen,araştıran , analiz ve sentezler yapabilen,milli manevi ve evrensel değerleri tanıyan nesillerin yetiştiği, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliği ile çevrede, bölgede ve ülkede “MODEL OKUL” olmaktır.
Misyon
Okulumuzda okuyan öğrencilerin; kendine güven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanmalarına fırsat tanıyıp, yüce önde Atatürk’ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen, Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen; iyi bir insan olmanın hayaliyle yaşayan; çalışmayı, ilerlemeyi ve dürüstlüğünü kendine ilke edinen, bugünü ile asla yetinmeyen, öğrendiğini, bilgiyi kullanmayı ve öğrenmeyi öğrenmiş nesiller olarak yetiştirmektir.
Başarılar
Okullar arası Judo Türkiye Şampiyonluğu
Öğretmen :25
Öğrenci :249
Derslik :11
Kütüphane Kitap Sayısı :600
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler
07.30-14.00
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Okulumuza Heykelden 18/İ ve Kent Meydanından 3/İ otobüsü ile ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca Kent Meydanı Yapı Kredi Bankası önünden dolmuş taksiler geçmektedir, Kent Meydanından Başaran minibüsleri ile de ulaşım sağlanabilir.
Servis Bilgisi
Yok
Yerleşim Yeri
Yeşilova Mahallesi 4.Çağlar sokak No:2/2 OSMANGAZİ BURSA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezinde Yeşilova Mahallesinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri
60
Sportif Etkinlikler
Basketbol, Masa Tenisi, Atletizm, Futbol
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yıldızlar, Kitap Kurdu, Etwinning
Diğer Hususlar
OKULUMUZ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA İMAM HATİP ORTAOKULU´NA DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞTÜR. 2016 YILI HAZİRAN AYINDA AZİZ SONAT OKUL MÜDÜRÜ OLARAK ATANMIŞTIR.
Yazdır